Elijah opnieuw met Chi Coltrane op het podium

foto Chi Coltrane

Gospel- en soul choir Elijah is wederom verzocht de backing vocals te verzorgen bij een concert van rockdiva Chi Coltrane. Deze keer in Paradiso in Amsterdam op 19 oktober aanstaande. In de aanloop daar naartoe, treedt het koor samen met Coltrane op in de MaDiWoDoVrijdagshow van Paul de Leeuw op donderdag 7 oktober.

Gospel- en soul choir Elijah stond vorig jaar met Chi Coltrane op de planken van de Stadsgehoorzaal in Leiden.

De legendarische zangeres, bekend van haar 70-jaren hits als ‘Go like Elijah’ en

‘You were my friend’, gaat voor het tweede achtereenvolgende jaar in Nederland op tournee.

Elijah beleeft opnieuw een succesvol jaar met diverse optredens op o.a. bedrijfsfeesten, festivals, bruiloften en herdenkingsdiensten. Het koor staat aan de vooravond van twee swingende eigen concerten op 7 november in Schouwburg Kunstmin te Dordrecht. Kaarten hiervoor zijn te bestellen via www.kunstmin.nl. begin_of_the_skype_highlighting end_of_the_skype_highlighting

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.