het weekend beter alleen koeler

Het weekend ziet er toch redelijk goed, Zaterdag en zondag blijft de kans op een buitje klein alleen de temperatuur zal gaan zakken naar een graad of 16, dat komt door een hogedrukgebied bij Schotland daar door gaat het bij ons uit het noorden tot noordoosten waaien.

Morgen is het in de ochtend droog en komt de zon ook nog ff kijken maar daar komt snel verandering in, er gaan meer wolken komen en die gaan ook buitjes geven, De temperatuur zal rond de 19 graden gaan zitten bij een matige naar het noordwesten draaiende wind,

Zaterdag is er vrij veel bewolking en is er een kans dat er een buitje overkomt, De temperatuur zal rond de 16 graden gaan zitten alleen de gevoels temperatuurt zal kouder lijken, De wind is matig en komt uit noordwestelijke richting,,

Zondag is er ook weer vrij veel bewolking maar het blijft wel droog de temperatuur doet nog een stapje terug en zal rond de 15 graden zitten bij een matige tot krachtige noordoosten wind,

Maandag is er ook veel bewolking maar de zon komt wel ff kijken, De temperatuur zal rond de 15 graden gaan zitten, De dagen daarna zullen zonniger en droger worden alleen de temperatuur werkt niet echt mee en zal de eerste helft van de week rond de 15 graden bleien,

groetjes Ronald

www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.