WonenCentraal misschien niet naar Nieuwe Sloot

Weblogger (en daarnaast ondernemer) Machiel van der Schoot schrijft op zijn weblog dat WonenCentraal overweegt om haar kantoorpand niet in het Nieuwe Sloot gebied te bouwen.

Zoals bekend zal het groene gebied(je) Nieuwe Sloot worden volgebouwd. Dat roept veel protest op. Naast veel woningen en voorzieningen voor de oudere Alphenaar wordt er ook overwogen om het kantoor van WonenCentraal te verhuizen naar dit gebied. Dat roept nog veel meer protest op, want dat leidt tot meer hoogbouw – terwijl er veel leegstaat in Alphen – en bovendien past het niet erg in het gebied langs de Oude Rijn, zo qua sfeer.

Machiel meldt op zijn weblog met de directeur van Wonen Centraal gesproken te hebben hierover, “Wonen Centraal begrijpt de argumenten en overweegt sterk om elders kantoor te gaan houden, ook al kost dat veel meer.”

Machiel van der Schoot: Nieuwe Sloot en Wonen Centraal

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.