Open dag overslagterminal

Vrijdag 1 oktober wordt de Overslag Terminal aan de Gouwe officieel geopend. De overslagterminal zal de naam “Alpherium” krijgen. Belangstellenden zijn op zaterdag 2 oktober uitgenodigd voor het bezoeken van de terminal.

Bezoekers kunnen van dichtbij zien hoe de terminal werkt en informatie krijgen over hoe de terminal tot stand is gekomen. Ook worden er diverse demonstraties en presentaties gegeven door betrokken partijen.

De open dag duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur, aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie over de Open Dag, klikt u hier.

Tijdens de Open Dag is de terminal alleen bereikbaar via een veerpont, die u naar de terminal brengt. De veerpont vertrekt vanaf het terrein van Sita, waar u uw auto of fiets kunt parkeren. Voor een routebeschrijving naar het terrein van Sita, klikt u hier.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.