wisselvallig weekend daarna beter

Het omvangrijke lagedrukgebied, dat de afgelopen dagen  bij ons in de buurt lag is een stuk op zij gegaan helaas heeft dat voor ons nog niet veel voordeel, Voor het weekend betekend dat het zaterdag weer de beste dag is en zondag weer meer kans op neerslag,

Morgen is het in de ochtend licht bewolkt naarmate de dag vordert komen er steeds meer wolken waar steeds vaker een bui uit gaat vallen, De temperatuur zal rond de 17 graden gaan liggen bij een matige tot krachtige noordwesten tot westen wind,

Zaterdag is het half bewolkt de kans op een buitje blijft wel aanwezig, De temperatuur zal rond de 17 graden blijven alleen als de zon schijnt lijkt het warmer, de  noordwesten wind zal zwalk tot matig zijn,

Zondag is het bewolkt  en hebben we met meer buien te maken de temperatuur zal rond de 16 graden zijn bij een matige tot krachtige zuidwesten wind,

Maandag verandert er niet veel aan het weer er blijven buien komen en de temperatuur zal ook rond de 16 graden zitten,de wind blijf uit het zuidwesten komen, Daarna gaat zich een hogedrukgebied opbouwen en is er een grote kans op warmer en droger weer alleen ontstaat dan wel weer in de ochtend mist,

Groetjes Ronald

www.weerstationteraar.nl 

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17