Vanavond in Team West

Politie Hollands Midden vraagt op dinsdagavond 7 september in het opsporingsprogramma Team West aandacht voor een zaak waarbij een vrouw slachtoffer wordt van zakkenrollers.
Op dinsdag 22 juni rond 16.10 uur staat een vrouw bij de kassa van de Albert Heijn aan de Keizershof in Alphen aan den Rijn. Zij wil haar boodschappen afrekenen door te pinnen. Achter haar staan een man en een vrouw. De man biedt de vrouw aan haar te helpen met inpakken van haar boodschappen. De vrouw zegt dat dit niet hoeft. Buiten komt zij de man en vrouw weer tegen. Zij hebben een wegenkaart en vragen aan de vrouw de weg. Later ontdekt de vrouw dat haar bankpas is gestolen en dat er ook geld is opgenomen.
De politie vraag in Team West aan getuigen om contact op te nemen als zij meer weten over deze zaak.

Team West wordt dinsdag om 17.21 uur uitgezonden en vanaf 19.21 uur elk uur de hele nacht herhaald. Woensdag wordt Team West om 7.21 uur uitgezonden waarna het elk uur herhaald wordt tot 13.21 uur. Op internet zijn de programma’s terug te zien op www.teamwest.nl.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.