Overval op Bristol voorkomen

De politie heeft maandagavond 6 september drie personen aangehouden. Zij worden ervan verdacht dat ze rond sluitingstijd een overval op de Bristol in de Hofzichtstraat wilden plegen. De politie had hierover informatie en heeft in de omgeving van de Bristol post gevat. Ook heeft een politiehelikopter de omgeving afgezocht. Rond 18.00 uur zag de politie drie personen die het op een lopen zetten toen zij de politie in het oog kregen. Een persoon kon op de Swaenswijkbrug direct worden aangehouden. De twee anderen konden rond 19.15 uur op de Oranjestraat worden aangehouden, op aanwijzingen van burgers. Deze burgers waren via Alphen.nu en twitter door de politie op de hoogte gebracht van het feit dat er nog twee verdachten gezocht werden. Het gaat om drie Alphenaren, één van 19 jaar en twee van 20 jaar. De politie zet het onderzoek naar deze zaak voort.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.