Nieuw Leven ook dit jaar op de jaarmarkt aanwezig

De NIEUW LEVEN Evangelie Gemeenschap (NLEG) is weer van de partij op de komende Jaarmarkt die weer vele mensen zal trekken. De bezoekers zijn op zoek naar vertier en vermaak en daarop speelt de NLEG in, om op een aantrekkelijke wijze het evangelie van Jezus Christus te presenteren onder het motto: GELOVEN IS NIET SAAI! Onder het genot van een kop koffie of een heerlijke sateh kan men luisteren naar inspirerende gospel- en rapartiesten en vragen stellen aan de jongeren over het geloof in God!

NIEUW LEVEN presenteert op het terrein bij de Swaenswijkbrug een aantrekkelijk, doorlopend programma voor jong en oud (zie ook onze website www.nleg.nl en de bijgevoegde plattegrond).

· Een bruisend podiumprogramma richt zich op de jongeren en volwassen met o.a. bijdragen van bekende rap- en gospelzangers, brakedancers en de New Life Praiseband.

· Voor de kinderen is er een gevarieerd programma met de clown van de bekende KIDSCLUB, de GOEDKOOPSTE EUROBUNGY van de JaarMarkt, reuze-springkussen, allerlei spelletjes en schminken. De meeste activiteiten zijn gratis of tegen zeer lage prijzen.

· Traditioneel zijn inmiddels de koffie met cake en de beroemde sateh op het gezellige terras waar gratis even kan worden uitgerust en waar gelegenheid is voor een persoonlijk gesprek.

· Men kan een gratis Bijbel krijgen en er is ook een gebedstent waar mensen in de stilte God kunnen zoeken en waar desgewenst voor hen gebeden wordt.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.