Wateroverlast in Alphen valt mee

De overlast van de regen lijkt in Alphen aan den Rijn relatief mee te zijn gevallen. De brandweer is in Alphen uitgerukt naar de Aristoteleslaan en naar de Kastanjestraat voor hulpverlening. Daarnaast is de brandweer uitgerukt naar Boskoop, daar was de wateroverlast wel heel behoorlijk, Alphen Stad FM spreekt er zelfs van dat er enige tijd een overstroming van de polder dreigde. Samen met de brandweer van Gouda en van Leiden heeft de Alphense brandweer daar geholpen bij het wegpompen van water.

Desondanks is er ook in Alphen een best pak neerslag gevallen, waardoor er soms best wel plassen stonden, zoals op onderstaande foto op de Kennedylaan te zien is. Nou is dit stuk sowieso een plek waar snel plasvorming optreedt, maar dan nog blijft het indrukwekkend.

image

Bovenstaande foto gemaakt door Noxiousinc, via Twitter. Wel met twee handen aan het stuur hoop ik. grin

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00