CDA stelt vragen over overlast Schiphol

Als gevolg van nieuwe afspraken over de geluidsnormen rond Schiphol mag de luchthaven de komende jaren flink groeien, van 450.000 vliegbewegingen nu naar 510.000. Afhankelijk van hoe de wind staat hebben we in Alphen aan den Rijn nu al regelmatig last van laag overkomende vliegtuigen.

De CDA fractie in Alphen aan den Rijn vraagt zich af hoe de nieuwe afspraken over normering en handhaving zullen uitpakken voor de Alphense situatie en heeft hierover artikel 43 vragen gesteld aan het College van Burgemeester en Wethouders. Het CDA wil weten of de gevolgen nadelig zijn en zo ja wat het College hieraan denkt te gaan doen.

Vorige week maakte Ronald Pleij (SP) zich hier ook al druk over, alleen beperkte hij zich voor zover ik kan zien tot gemopper op zijn weblog. Ronald Pleij: hier en hier.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.