Partij drugs gevonden

Vorige week dinsdag heeft de politie een partij hash en hennep van zevenduizend kilo gevonden in een loods in Nieuw-Vennep. De straatwaarde van die partij ligt rond de 40 miljoen euro. Naar aanleiding van deze zaak is er ook huiszoeking gedaan in een loods in Alphen aan den Rijn, maar daar is niks aangetroffen.

De hoofdverdachte in deze zaak, een 35-jarige Amsterdammer, is zondag 15 augustus aangehouden. Hij wordt verdacht van handel in verdovende middelen. Ook zijn 31-jarige vriendin en de huurder van de loods zijn gearresteerd.

Politie Amsterdam-Amstelland kreeg de man in het vizier na een tip, waarna op die zondag zijn woning werd doorzocht. Daarbij werden tientallen pillen vermoedelijke xtc gevonden, cash geld, een op een vuurwapen gelijkend voorwerp, en munitie. Toen de man bij zijn huis opdook, kon hij meteen worden aangehouden. Politiemensen namen dinsdag vervolgens een kijkje in de loods in Nieuw-Vennep, waarna de verdovende middelen in dozen werden gevonden. 

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.