Spullen uit uw auto gestolen? Doe aangifte!

De politie heeft vrijdag 20 augustus, rond 03.10 uur, op de Korenmolen in Alphen aan den Rijn, drie minderjarige jongens aangehouden. Getuigen hadden de politie gebeld nadat ze zagen dat de jongens aan auto’s voelden of ze open waren. Als dat zo was stalen zij spullen uit de auto’s. De politie was snel ter plaatse en hield het drietal, twee 17-jarige jongens afkomstig uit Woerden en Bodegraven en een 21-jarige jongen uit Bodegraven, aan.
Uit het onderzoek blijkt dat de jongens in zowel Bodegraven als Alphen aan den Rijn een groot aantal spullen uit auto’s hebben gestolen. Het gaat om zonnebrillen, radiofrontjes en radio’s, een gevarendriehoek, een brandblusser, carkit, een benzinedop, navigatiesysteem, snoep, gereedschap, etc. Met een gestolen lakstift die ze in een auto vonden hebben ze een scooter bespoten. Met een gestolen kitspuit hebben ze autosloten volgespoten.

Doe aangifte!
De politie heeft inmiddels enkele aangiftes van benadeelden opgenomen, maar verzoekt ook andere mensen die schade hebben of spullen missen sinds die nacht zich te melden. Aangifte doen kan op veel manieren, bel eerst even naar 0900-8844 voor de beste optie.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.