CDA Alphen discussieert over regeringsdeelname

Het CDA bevindt zich in turbulent vaarwater. De verkiezingsuitslag was voor het CDA teleurstellend, maar blijkt ook voor de bestuurbaarheid van het land uiterst weerbarstig. In de daaropvolgende informatieronden heeft het CDA een gepaste bescheidenheid aangenomen; toch participeert het CDA inmiddels in formatieonderhandelingen. De betrokkenheid van de PVV daarbij is een punt dat veel discussie losmaakt en voor- en tegenstanders manifesteren zich (letterlijk) steeds luider in de media.

Ook het Afdelingsbestuur van het CDA Alphen aan den Rijn volgt de ontwikkelingen nauwgezet en kritisch. Vanwege het principiële onderwerp en het karakter van de discussie vindt het Bestuur het van groot belang dat de CDA-leden in de partij en in de afdeling Alphen aan den Rijn gezamenlijk meningen en argumenten kunnen uitwisselen: dat is goed voor een juiste interpretatie van de uiteenlopende standpunten en voor een effectieve opinie- en besluitvorming vorming in de partij.

Om die reden organiseert het Bestuur een discussieavond voor CDA-leden over de verkiezingsuitslag, het (in)formatieproces en wat daarbij verder ter tafel komt. Het Bestuur nodigt CDA-leden van harte uit op dinsdag 24 augustus a.s. om 20.00u bij Restaurant De Vrienden, Uranusstraat 500 te Alphen aan den Rijn; ook Liesbeth Spies, oud-lid van de Tweede Kamer en beoogd CDA-fractievoorzitter van de Provinciale Staten Zuid-Holland, zal daarbij aanwezig zijn.

Geïnteresseerde CDA-leden kunnen zich aanmelden via cda@24i.nl of telefonisch op 06-51216209.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.