Zeer wisselvallig weer

Zo we zijn er weer na een vakantie en kort ziekenhuis bezoek waar een operatie aan mijn edele delen waar ik veel last en pijn heb gehad en nog heb ben ik nu weer mentaal goed om het weer bericht te gaan maken, alleen voor deze week is het niet zo een mooi weerbericht,

Door verschuivingen van hoge en lage gebieden komen we deze week in zeer wissel valig weer terecht dagen met regen , onweer en harde wind, De temperaturen zullen rond de 20 graden liggen, Dinsdag en woensdag lijken de mooiste dagen te zijn .

Morgen kan het een vrij natte dag worden  met aardig wat wind een groot regengebied trekt langs de kust naar boven maar hij kan ook nog wat op zij schuiven en dan hebben we veel regen, En anders houden we er buien aan over met windstoten, De temperatuur zal rond de 21 graden gaan liggen bij een zuidwestelijke krachtige tot harde wind,

Dinsdag is het een redelijker dag allen de temperatuur doet een stapje terug. Er hangen wel genoeg stapelwolken in de lucht maar de zon zien we ook de temperatuur zal dan rond de 19 graden gaan zitten bij een zuidwestelijk matige wind, De kans op een buitje blijft wel mogelijk,  .

Woensdag is het bewolkt maar zien we er ook nog wat zonnestralen de temperatuur zal rond de 19 graden gaan zitten bij een matige westen wind, Ook bestaat er ook dan nog dat er een buitje kan voorbij komen,

Donderdag is het bewolkt de wind gaat draaien en gaat in kracht toenemen ook het aantal buien worden steeds meer, de temperatuur zal rond de 20 graden gaan zitten bij een krachtige tot harde zuidwesten wind,

Vrijdag is het bewolkt met  regen of motregen de wind gaat aantrekken de temperatuur zal rond de 20 graden liggen bij een krachtige tot harde wind, Het weekend wordt het weer ff rustiger en droger met temperaturen rond de 20 graden,

groetjes Ronald

www.weerstationteraar.nl,

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.