Harmonie Arti presenteert nieuwe dirigent

De Alphense harmonie Groot Arti start op dinsdag 10 augustus onder leiding van haar nieuwe dirigent Bram Soentjens met de repetities voor het seizoen 2010-2011. Het najaar van Groot Arti staat in het teken van een wervelend Russisch concert op 20 november. Andere hoogtepunten in dit seizoen zijn een concert met Ernst Daniel Smid op 25 september, een Disney-kinderconcert in maart en een concertreis naar Parijs in juni. De afgelopen jaren groeide Arti onder leiding van Gerhart Drijvers uit tot een vooraanstaande muziekvereniging in Alphen a/d Rijn en wijde omgeving. Na het afscheid van Gerhart Drijvers in november 2009 volgde een reeks van proefdirecties, waaruit Bram Soentjens met grote meerderheid van stemmen werd gekozen als nieuwe dirigent. Al snel kan Alphen a/d Rijn met deze jonge en extraverte dirigent kennismaken. Op 11 september klinkt Arti´s Oldtimerconcert op het Rijnplein, en tijdens de jaarmarkt geeft Arti om 16.00 uur het kinderconcert Mo de Kater met vertelster Rosemarie Enters.

Jong Arti, Toetie! en AMV

Jong Arti onder leiding van Ingrid Slangen begint op 17 augustus met de repetities, ook zij zijn te beluisteren op zaterdag 11 september, tijdens de Alphense Oldtimerdag. Op dinsdag 31 augustus start een nieuwe groep cursisten met Arti´s Muzikale Vorming, de 20-delige cursus voor nieuwsgierige kinderen die alles willen weten over muziek maken, instrumenten, noten lezen en zelf een concert durven geven. Ook op 31 augustus begint het beginnersensemble Toetie!, speciaal voor muzikanten die nog maar een paar maanden les hebben maar toch al samen willen spelen.

Muzikanten die belangstelling hebben voor een lidmaatschap van Groot Arti, Jong Arti of Toetie!, of de cursus Arti´s Muzikale Vorming willen volgen, kunnen contact opnemen met Diana Boerefijn via arti_alphen@hotmail.com of 06-11481640. Op internet is Arti te vinden via www.arti-alphen.nl.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.