Overlastgever in winkelcentrum naar justitie

Een 57-jarige man uit Alphen die veel overlast in winkelcentrum Herenhof veroorzaakt, is donderdag 15 juli voorgeleid aan de rechter-commissaris. De Alphenaar is voor 14 dagen in bewaring gesteld. Hij werd dinsdagmiddag 13 juli aangehouden nadat hij de huismeester van het winkelcentrum had bedreigd en beledigd.
De Alphenaar die onberekenbaar en onder invloed is van alcohol, zorgt voor veel overlast in het winkelcentrum. Vooral het personeel is op hun hoede als de Alphenaar in het winkelgebied is, maar ook het winkelend publiek wordt vaak uitgescholden, bedreigd of bespuugd. Ook gooit de Alphenaar soms met voorwerpen naar personeel en omstanders. Zo heeft hij een metalen bak naar iemand gegooid. Daarnaast heeft de Alphenaar een winkelverbod voor een supermarkt in dit winkelcentrum. De politie heeft afgelopen maanden meerdere klachten en aangiften van onder meer belediging, bedreiging en mishandeling ontvangen. De verdachte moet op dinsdag 20 juli voor de politierechter verschijnen.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.