Meisjes doorverwezen naar Halt na bekladding prullenbak

Twee meisjes van 12 jaar uit Alphen aan den Rijn werden op donderdag 15 juli omstreeks 14.00 uur betrapt toen zij een prullenbak en bank met een stift bekladden. Dit gebeurde in het park tussen de Quadriviumlaan en Triviumlaan.
Een voorbijganger zag het gebeuren en waarschuwde de politie. Zij ging ter plaatse en zag twee meisjes die aan het signalement voldeden en ook stiftstrepen op hun handen hadden staan. Zij gaven toe dat zij de bank en prullenbak hadden beklad met een permanent marker. De meisjes zijn vervolgens meegegaan naar het politiebureau om een verklaring af te leggen. Zij zullen worden doorverwezen naar bureau Halt.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17