een dipje in het weer

Het weekend passeert een depressie ons land en dat gaat op zaterdag buien geven, Zondag wordt het beter weer door dat er weer een hogedrukgebied boven europa gaat vestigen Na het weekend gaat de temperatuur weer iets omhoog na de helft van de week weer te gaan zakken,

Morgen begint de dag met zon maar al snel komen er wolken binnen drijven en kan er een buitje ontstaan , in de middag gaat het weer opklaren, De temperatuur  zal rond de 23 graden gaan zitten bij een matige uit zuidelijke richting komende wind,

Zaterdag start de dag ook weer met een zonnetje maar ook dan komen er snel wolken aan die regen gaan geven, De temperatuur zal rond de 25 graden gaan zitten bij een zwakke tot matige ZW wind,

Zondag is het vrij zonnig weer de temperatuur zal rond de 25 graden gaan zitten bij een matige westen wind,

Maandag is het licht bewolkt en de temperatuur zal rond de 26 graden gaan zitten, De dagen daarna gaat de temperatuur iets stijgen maar na woensdag lijkt er een depressie op ons af te komen en neemt de buien kans toe,

groetjes Ronald

www.weerstaionteraar.nl

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17