Kouderkerk bouwt 280 woningen

Het college van Rijnwoude gaat later deze week een overeenkomst tekenen over de realisatie van 280 nieuwe woningen in Kouderkerk aan den Rijn. Het gaat hier om huur- en koopwoningen en appartementen welke gebouwd gaan worden op het terrein waar vroeger BosBeton zat, ten oosten van Koudekerk aan den Rijn en ten westen van het industrieterrein Hoogerwaard. Deze extra wijk, welke vanaf 2012 gebouwd gaat worden, zal voor Kouderkerk extra reden te zijn om het vrachtverkeer vanaf de Hoogerwaard niet meer door Kouderkerk te willen laten rijden, maar over de Maximabrug, of anders via de Bruin Slot Singel door Alphen heen.

image

GroeneHart.NET: 280 nieuwe woningen in Koudekerk

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17