WK avond rustig verlopen

image

Ondanks dat Oranje gisteren geen wereldkampioen is geworden is de sfeer in het centrum gemoedelijk gebleven. Het verlies van het NL elftal heeft niet tot ernstige ongeregeldheden geleid. De politie heeft 4 aanhoudingen verricht. 2 daarvan waren in de Julianastraat vanwege een vechtpartij, één vanwege het afsteken van vuurwerk, en één vanwege het beledigen van een agent.

De politie had een boot in de Oude Rijn liggen maar ook die heeft het niet druk gehad. Uiteindelijk zijn er 3 mensen in het water gesprongen tijdens de rust van de wedstrijd. Op De Bult in Ridderveld waren zo’n 50 mensen aanwezig.

Hieronder nog een aantal foto’s van het publiek op het Rijnplein. Alle foto’s met dank aan John van der Tol.

© Foto’s: John van der Tol

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.