Wisselvallig weer

Deze week is het wisselvallig weer maar met een redelijke temperatuur van 20 tot 25 graden , Morgen hebben we kans op zware buien met onweer en op woensdag is die kans ook heel groot de andere dagen zo goed als droog en tegen het weekend  nemen de buien kansen weer toe.

Morgen ochtend is het bewolkt met hier en daar een plek waar de zon door komt de temperatuur loopt op tot 26 graden , Al snel gaan er buien ontstaan en die kunnen best heel pitten zijn, Na de buien gaat de temperatuur zaken tot een graad of 20, de wind is zwak tot matig en uit oostelijke richting, Tijdens de buien rekening houden met windstoten en water overlast,

Dinsdag is het wisselend bewolkt en blijft zo goed als droog, De temperatuur zal rond de 20 graden gaan zitten bij een zwakke tot matige ZO wind,

Woensdag is het in de ochtend half bewolkt alleen door een verschuiving in luchtdruk gebieden hebben we in de middag wel weer kans op pittige buien, De temperatuur loopt op tot rond de 17 graden maar na de buien is het weer snel afgekoeld, De wind is matig tot krachtig en komt uit oostelijke richting ,

Donderdag is het wisselend bewolkt en hebben we kans op een klein buitje de temperatuur zal rond de 25 graden gaan zitten bij een ZW wind,

Vrijdag is er vrij veel bewolking en de kans op een buitje blijft in de lucht zitten de temperatuur zal rond de 23 graden gaan zitten, Het weekend hebben we meer kans op wat buitjes en de week daarna stijgt de temperatuur weer,

groetjes Ronald

www.weerstaionteraar.nl

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17