Finale op het Rijnplein

De finale van het WK voetbal is op een aantal plekken in Alphen op grote schermen te bewonderen. De Zaak zorgt voor een groot scherm op het Rijnplein. Ook Alle Hens, Choices en M’n Schatje hebben van de gemeente toestemming gekregen om tijdens de finale buiten tv-schermen te plaatsen. De buitentaps zullen bij winst van Nederland tot 1:00 ‘s nachts open blijven, bij verlies tot 0:00.

Afgelopen week is ook de Oude Rijn ter hoogte van het Rijnplein een beetje schoon gemaakt. Hoewel het niet toegestaan is om in de Oude Rijn te springen verwacht de gemeente dat dit toch wel gaat gebeuren. Daarom is er wel wat schoongemaakt, om al te gevaarlijke situaties te voorkomen.

Alphen.CC: Alphen klaar voor finale

Wel een waarschuwing voor mensen die maandag weer mogen werken: de politie heeft reeds aangekondigd maandagochtend extra alcoholcontroles te houden. Zelf ben ik ook benieuwd hoeveel mensen ik maandag op mijn werk aantref…

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.