Vrouw aangerand door fietser

Een 24-jarige vrouw uit Utrecht is woensdag 7 juli tussen 21.30 en 22.00 uur op de Compierenkade aangerand door een fietser van tussen de 30 en 40 jaar.
De vrouw was aan het joggen in de richting van de Rietveldsepad toen zij vlak voor het bruggetje over het water ‘Burgooi’ werd ingehaald door de fietser. Na de brug is de fietser gestopt en heeft zijn fiets op zijn kop gezet waarna hij de vrouw om hulp vroeg vanwege zijn zogenaamde vastgelopen fiets. De vrouw stopte om te helpen, maar voelde vervolgens dat de man zich tegen haar aandrukte en stevig bleef vasthouden. De vrouw wist zich even later weer los te trekken en is weggerend. De man is weggefietst in de richting van Spookverlaat.
De politie verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844. De man is blank tot licht getint, heeft kort bruin/donkerblond haar, is 1.85 m lang, kleine ogen en een krachtig postuur. Volgens de vrouw sprak de man met een accent, mogelijk Oost-Europees.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00