Politie mishandeld bij aanhouding verdachte

Op woensdag 7 juli omstreeks 17.28 uur heeft een 25- jarige man uit Alphen aan den Rijn bij zijn aanhouding een politieagent mishandeld.
Toen de politie de man in de Gesina van der Molenstraat wilde aanhouden ter zake van vernieling in zijn ouderlijke woning verzette deze zich tegen zijn arrestatie. Bij het aanbrengen van de handboeien deelde hij een kopstoot uit, waarbij de politieagent gewond raakte.

GEWELD TEGEN POLITIE
Geweld en agressie tegen de politie worden niet getolereerd. Politieambtenaren van het korps Hollands Midden zullen daarom altijd aangifte doen. Het Openbaar Ministerie zal vervolgens strafrechtelijk vervolgen. Bovendien gaan verzekeraars schade, die het gevolg is van geweld tegen werknemers met een publieke taak, zo dit mogelijk is, verhalen op de daders.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17