Een warm weekend

Door het hogedrukgebied bij Engeland zich gaat verplaatsen hebben we na het weekend meer kans op buien, Maar eerst nog een warm weekend voor de boeg met temperaturen tussen de 25 en 33 graden, Maar ook elke dag van het weekend krijgen we in de middag stapelwolken waar dan weer een bui uit kan gaan komen,

Morgen is het in de ochtend zonnig en loop de temperatuur al gauw op tot rond de 29 graden, In de middag komen er steeds meer stapelwolken in de lucht te hangen en neemt de kans op een regen / onweersbui toe,  De wind is zwak uit ZW. tijdens buien kunnen er windstoten ontstaan,

Zaterdag ook weer vrij zonnig en ook dan gaat de temperatuur snel omhoog en zal rond de 29 /32 graden gaan uitkomen, in de middag neemt de bewolking weer toe en de kans op een regen / onweersbui neemt toe, De wind is zwakt tot matig uit ZW richting,

Zondag is het licht bewolkt maar het wordt dan ook weer warm met teen temperatuur die kan oplopen tot 31 graden, Ook dan houden we in de middag /avond kans op een stevige bui,

Maandag is het bewolkt en een enkele bui, de temperatuur is dan rond de 25 graden , De dagen daarna blijft het redelijk weer met temperaturen van rond de 25 graden, Maandag hebben we door een ruzie tussen twee druk gebieden we een grote kans op zware buien met veel neerslag,

groetjes Ronald

www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.