Openingsfeestje fietsappel op 18 augustus

Woensdag 18 augustus wordt de nieuwe fietsenstalling in het stationsgebied geopend met een klein feestje. De openingshandeling wordt verricht door architect Wytze Patijn en wethouder Hans Groen in ‘t Wout. Het gebeuren start rond 14:30, en om 15:00 wordt de Fietsappel officieel onthuld. Aansluitend is er nog een borrel in Hotel Toor, maar die zal wel alleen voor genodigden zijn.

De bouw van de Fietsappel was vertraagd wegens eerdere constructiefouten.

Het vorige openingsfeestje bij het stationsgebied, voor die nieuwe tunnel, was nogal omstreden vanwege de hoge kosten. Omdat dit vlak voor de raadsverkiezingen gebeuren zagen sommige raadsleden dit vooral als een CDA-feestje op kosten van de belastingbetaler.

Eerder:

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17