een koeler weekend

Dit weekend gaat de temperatuur zakken naar een graad of 25 , Zaterdag is het nog redelijk warm , en de kans op flinke buien met onweer neemt alleen maar toe , Na het weekend krijgen we een zuid westelijke stroming,

Morgen is het zonnig maar ook komt er wat sluierbewolking voor in de loop van de middag gaan er wat stapelwolken ontstaan, De temperatuur zal rond de 31 graden gaan zitten bij een zwakke tot matige wind uit het zuiden, Later op de middag of begin avond  neemt de buien kans toe ,

Zaterdag is het wisselend bewolkt en wordt de ergste warmte naar het oosten weg geblazen ,de temperatuur zal dan rond de 26 graden gaan zitten bij een matige westen wind, In de middag komen er buien voor met onweer en die kunnen best pitten zijn,

Zondag is het bewolkt waar de zon soms door heen komt de temperatuur lig rond de 23 graden bij een matige tot krachtige westen wind het blijf zo goed als droog,

.Maandag is er vrij veel bewolking de temperatuur zal rond de 22 graden gaan zitten de dagen daarna zullen zo goed als droog zijn en redelijk wat zon bevatten,

groetjes Ronald

www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.