Politie vervolgt onderzoek overval februari

De politie zet haar onderzoek voort naar een beroving die plaatsvond op maandag 15 februari omstreeks 13.30 uur in de Julianastraat.

Een 21-jarige vrouw uit Alphen aan den Rijn werd met geweld van haar schoudertas beroofd. Net voordat deze een bankfiliaal wilde binnengaan, werd de tas met daarin geld van haar schouder gerukt. De dader is vanuit de Julianastraat via de Postkade weggerend. Een passerende fietser heeft tevergeefs getracht de dader te achterhalen. Wel heeft deze de schoudertas teruggevonden en aan het slachtoffer teruggeven. Bij controle van de inhoud van de tas bleek het geld niet meer aanwezig te zijn.
De politie is hard op zoek naar de daders en heeft nieuwe informatie binnen deze zaak die zij gaat uitrechercheren.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.