Verdachte van heling zeiljacht aangehouden

De politie heeft zaterdag 26 juni om 22.00 uur een 56-jarige man uit Koudekerk aan den Rijn aangehouden op verdenking van heling van een zeiljacht.
Een stel uit Wijk bij Duurstede kwam die dag tot de ontdekking dat hun boot niet meer lag afgemeerd in de Heimanswetering en belde de politie. Het stel kreeg van de eigenaren van een andere boot het telefoonnummer van een kennis die op dat moment op het water was. De kennis heeft eveneens uitgekeken naar de gestolen boot en trof deze ’s avonds aan op de Oude Rijn bij Koudekerk aan den Rijn ter hoogte van de Van Poelgeestlaan. Op de boot werd de verdachte aangetroffen die verklaarde een proefvaart te hebben gemaakt. De boot had onder meer braakschade aan het toegangsluik en aan de motor doordat deze verkeerd is gebruikt.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.