Raad van State: geen Aldi aan Eikenlaan

Er lijkt een einde te komen aan de soap rond de Aldi vestiging aan de Eikenlaan. De Raad van State heeft de gemeente Alphen in het gelijk gesteld. De gemeente dwong Aldi destijds de vestiging te sluiten omdat deze in strijd was met het bestemmingsplan. Aldi was het hier niet mee eens, omdat in de nabijgelegen Baronie wel een supermarkt mag komen.

Het lijkt er op dat er door de uitspraak van de Raad van State nu een einde komt aan het getouwtrek. Aldi wil nog steeds graag twee vestigingen in Alphen hebben. Volgend jaar wordt er eentje geopend bij De Ridderhof. Aldi hoopt dat de gemeente coulant zal zijn en dat de huidige vestiging aan De Schans open mag blijven.

Leidsch Dagblad: Aldi: Eikenlaan niet waarschijnlijk

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17