Verdachten diefstal aluminiumkabel aangehouden

De politie heeft op dinsdag 22 juni twee verdachten van diefstal van een aluminiumkabel aangehouden.
Het gaat om een 18-jarige man uit Utrecht en een 29-jarige man. De politie kreeg omstreeks 14.30 uur een melding dat een grote aluminiumkabel gestolen zou worden aan de Van Eijckstraat. De melder zag dat de daders een auto met aanhanger hadden klaarstaan om het goed mee te nemen. Hij gaf het kenteken van de auto door. De politie ging ter plaatse maar de auto was inmiddels weg.
Omstreeks 15.00 uur werd de auto op de Leidse Schouw gezien. De verdachten zijn toen aangehouden. De mannen bleken de aluminiumkabel inmiddels te hebben verkocht aan een bedrijf. De koper wist niet dat de kabel gestolen was. De kabel, de auto en aanhanger van de mannen zijn in beslag genomen. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17