Nieuw Leven doopt in Zegerplas

Evangelie Gemeenschap Nieuw Leven houdt (traditiegetrouw) aanstaande zondag om 11:00 een openbare doopdienst bij de dagcamping aan de Zegerplas. Naast de bediening van de doop zullen er ook liederen worden gezongen. Na de doop is er gelegenheid om de dopelingen te feliciteren en te bemoedigen. Ook is er gelegenheid voor een gesprek en gebed. Belangstellenden worden door Nieuw Leven van harte uitgenodigd om de doopdienst bij te wonen!

Meer informatie: www.nleg.nl

Volwassenendoop

In Evangelische en Pinkstergemeenten is het gebruikelijk om niet kinderen te dopen, maar volwassenen (vanaf ca. een jaar of 12). De doop wordt dan gezien als een getuigenis van het tot bekering gekomen zijn en het toetreden tot de Kerk. Over het algemeen wordt dan ook gedoopt door onderdompeling.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17