Inbraak Zeeman bij Team West

Donderdag 25 maart om 19.30 uur werd er ingebroken bij de hoofdvestiging van Zeeman in Alphen aan den Rijn. De daders waren op zoek naar de kluis, die ze ook vonden. De kluis stond echter open en was leeg. De daders wisten nog wat kleingeld mee te nemen en verlieten via een nooddeur het pand. Hierdoor werd ook het alarm geactiveerd.

Vanavond toont de politie in Team West beelden van de inbraak en vraagt kijkers te reageren als zij de inbrekers herkennen. Team West wordt dinsdag om 17.21 uur uitgezonden en vanaf 19.21 uur elk uur de hele nacht herhaald. Woensdag wordt Team West om 7.21 uur uitgezonden waarna het elk uur herhaald wordt tot 13.21 uur. Op internet zijn de programma’s terug te zien op www.teamwest.nl.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.