Politie fluit de ‘derde helft’

Het Verkeershandhavingsteam van Politie Hollands Midden heeft na de voetbalmatch Nederland – Japan alcoholcontroles gehouden in Alphen aan den Rijn.
In totaal moesten op diverse plaatsen in Alphen aan den Rijn 135 automobilisten blazen. alle automobilisten mochten na de blaastest doorrijden, niemand had teveel alcohol genuttigd. De politie is tevreden over het resultaat van de ‘derde helft’.

De ‘derde helft’
Voetbal kijken en alcohol nuttigen is een veelvoorkomende combinatie. Een slecht idee is om vervolgens in de auto te stappen. Om ongelukken te voorkomen is het aan te raden om een Bob te regelen, een taxi te bestellen of gebruik te maken van het openbaar vervoer. Ook voor de komende wedstrijden kunt u politiecontroles tegenkomen.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00