ARC promoveert naar de Topklasse

Bij al het WK-geweld zou je het misschien bijna vergeten, maar ARC is ook nog niet uitgevoetbald. Vanavond vond het beslissingsduel plaats tussen Be Quick en ARC voor het laatste toegangsticket tot de nieuw te vormen topklasse die tussen de Eredivisie enerzijds, en de Zaterdag en Zondag hoofdklasse in komt te staan. De wedstrijd vond plaats op neutraal terrein, in Hoorn op het veld van Zwaluwen ‘30.

De wedstrijd is live te volgen bij Alphen Stad FM (hoewel de internet stream op dit moment overbelast lijkt). Natuurlijk is Alphen Stad FM ook via de radio te beluisteren. Zie ook NOS teletekst, pagina 895.

Goede start ARC
ARC moest wegens blessures en schorsingen een groot aantal reservespelers inzetten. Wel kwam ARC in de eerste helft snel op voorsprong, Patrick Vermeulen scoorde binnen 20 seconden de 1-0. In de 21e minuut wist Be Quick 1887 terug te komen. Be Quick was het grootste deel van de wedstrijd de bovenliggende partij, maar het bleef 1-1, waardoor een verlenging nodig is.

Update 21:31 Ook in de verlening werd niet gescoord, de wedstrijd moet met strafschoppen beslist worden.

Update 21:43: In de penalty reeks miste Be Quick de eerste 2 penalty’s, waardoor Patrick Vermeulen uiteindelijk, door de 4e penalty raak te schieten, ARC naar de overwinning kon schieten.

ARC speelt volgend jaar in de Topklasse.

Met dank aan Alphen Stad FM voor de verslaggeving via de radio.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.