Gemeente bezoekt Stromenwijk

Aanstaande zaterdag bezoekt een delegatie van gemeentebestuur en gemeenteraad, samen met mensen van wonenCentraal, politie en Participe de Stromenbuurt. Het programma start om 10:00 aan het Marsdiep met een aanta; presentaties, waarna er een wandeling door de buurt volgt. Daarbij worden onderweg nog een aantal presentaties bezocht. Voor bewoners bestaat er onderweg gelegenheid om het gemeentebestuur aan te spreken voor vragen, suggesties en opmerkingen. Op onderstaand kaartje staat de voorgenomen wandelroute, het programma is bij de gemeente te vinden.

image

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17