ARC zet volgende stap naar topklasse

Na de winst op Zwaluwen ‘30 heeft ARC zaterdag wederom goede zaken gedaan door met 3-1 te winnen van GVVV uit Veenendaal. Voor ARC scoorde Stefan Schaafsma uit een penalty, Maurits Splinter en Marcel Vondeling. ARC is nu winnaar van de zaterdag nacompetitie, en maakt daardoor nog steeds kans om volgend jaar in de topklasse uit te mogen komen.

Nog één horde naar de topklasse

ARC heeft nu de mini-nacompetitie van de zaterdagamateurs gewonnen. Als het nu ook nog weet te vinden van de winnaar van de zondagse nacompetitie dan mag ARC volgend jaar uitkomen in de nieuw te vormen Topklasse.

Deze laatste wedstrijd zal aanstaande zaterdag plaatsvinden. Tegenstander is Be Quick 1887 uit Groningen. Be Quick 1887 heeft eerder WKE (Emmen) en Venray uitgeschakeld. De wedstrijd wordt aanstaande zaterdag om 18:00 gespeeld op neutraal terrein. Waar dit zal zijn is op dit moment nog niet bekend.

Scheidsrechter krijgt klappen

Na afloop van de wedstrijd heeft een van de grensrechters een klap in zijn gezicht gekregen van een supporter van GVVV. De scheidsrechter en de grensrechters hebben tijdens het duel meerdere keren besluiten genomen in het nadeel van GVVV, zo meldt Alphen Stad FM.

Meer lezen:

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17