Jong Arti geeft concert met sportmuziek

image

Op zaterdag 19 juni geeft Jong Arti een spetterend gratis sportconcert, gevolgd door met z´n allen voetbal kijken, in het nieuwe gebouw Da Vinci. Onder leiding van Ingrid Slangen brengen de fanatieke jeugdmuzikanten muziek dat een relatie heeft met sport. Van ‘Olympic Dream’ en ‘Summon the Heroes’, ooit geschreven voor de Olympische Spelen in Los Angeles, ‘The Winner takes it all’ en een solo van drie zeilers, maar natuurlijk ontbreken ook klassiekers als ‘You never walk alone’ niet. Na het concert is er de mogelijkheid op grote schermen te kijken naar de wedstrijd Oranje-Japan.

Jong Arti is het jeugdorkest van de Alphense Harmonie Arti en heeft een eigen agenda. De muzikanten, variërend in leeftijd tussen 10 en 20 jaar en van beginnend tot meer ervaren, repeteren iedere week op uiteenlopende muziekstijlen. “Jong Arti sport!” is het afsluitende concert van Jong Arti van dit seizoen.

Het concert vindt plaats in gebouw Da Vinci (langs het spoor) of bij mooi weer op het terras ervoor, en begint om 12.00 uur. De wedstrijd Oranje-Japan begint om 13.30 uur. Toegang is gratis. Meer informatie over Harmonie Arti en haar activiteiten voor jong en oud is te vinden op www.arti-alphen.nl, bij Diana Boerefijn via 06-11481640 en via arti_alphen@hotmail.com.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.