Voorlopig geen dubbel spoor

Er komt voorlopig geen dubbelspoor tussen Leiden en Utrecht. Dit heeft een woordvoerder van het ministerie van Verkeer en Waterstaat laten weten nadat een aantal lokale afdelingen van GroenLinks 1.300 steunbetuigingen hadden aangeboden aan de Tweede Kamer.

Volgens de woordvoerder zal het nog jaren duren voordat een verdubbeling kan worden gerealiseerd, omdat er eerst nog een politieke meerderheid moet worden gevormd, waarna het nog jaren duurt voordat de besluitvorming voltooid is en alle procedures zijn doorlopen.

Een aantal lokale afdelingen van GroenLinks hebben dit jaar in een aantal acties handtekeningen verzameld voor de verdubbeling van het spoor tussen Leiden en Utrecht.

Leidsch Dagblad: Dubbel spoor nog ver weg

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00