Laatste kidsclub bij Nieuw Leven op 12 juni

De inmiddels in Alphen aan den Rijn bekende en populaire KidsClub nodigt hierbij alle kinderen van 6-12 jaar uit om – de laatste keer van  dit seizoen – een spetterende middag met elkaar te hebben in het NLEGebouw NABIJ aan het Lauraplein 2 op zaterdag 12 juni 14:00 – 15:30 uur.

Om 14:00 uur gaan de deuren open en worden er leuke spelletjes gedaan, zijn er grappige clowns en zingt men gave liedjes! Er zijn buitenactiviteiten met een luchtkussen en leuke prijzen te winnen! Je hebt niet alleen een leuke middag, maar je leert ook vaardigheden voor je toekomst door je te trainen in eerlijkheid, normen en waarden die gebaseerd zijn op de Bijbel.

Elke keer vinden vele kinderen, afkomstig vanuit allerlei culturen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar, de weg naar de gratis toegankelijke KidsClub die gehouden wordt in het NLEGebouw NABIJ aan het Lauraplein 2, Alphen aan den Rijn.

Ouders en kinderen kunnen ook informatie vragen 0172-420226 of via de WEBSITE WWW.NLEG.NL

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.