Roep om verbetering OV in Kerk en Zanen

De gemeenteraad heeft het college van B&W tijdens de vergadering van donderdag 27 mei opgeroepen om de provincie Zuid-Holland te vragen om het openbaar vervoer in Kerk & Zanen te verbeteren. Op dit moment zijn er hoegenaamd geen busverbindingen in dit deel van Alphen aan den Rijn.

De oproep om het OV in Kerk & Zanen te verbeteren van D66 werd raadsbreed ondersteund. Het is nu aan het college om met de provincie hierover in gesprek te gaan. De provincie kan vervolgens als opdrachtgever van Connexxion de busmaatschappij vragen om te kijken wat voor mogelijkheden er zijn om meer en betere OV verbindingen in Kerk en Zanen te realiseren.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00