Raad wil duidelijkheid over N207

Afgelopen week kwam in het nieuws dat de provincie helemaal niet van plan is om de N207 te verbreden, en al helemaal niet voor 2020. Eerder maakte VVD-voorman Ruud Gebel zich daar al heel boos over, hij verweet de provincie zich niet aan afspraken te houden. De provincie zet daarmee de verhouding met de gemeente op scherp, aldus Gebel.

Reden voor de VVD om het college op te roepen om een brief te schrijven aan de provincie om daarin snel om duidelijkheid te vragen over wat er met de N207 gaat gebeuren. Dit omdat, volgens de motie, een 4-baansweg dringend noodzakelijk is. Alle partijen sloten zich hierbij aan, met uitzondering van GroenLinks en de SP.

Ruud Gebel: Afspraken, lastig hè?

Eerder: Reinders Alphen: Mythe 4-baans N207 doorgeprikt

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17