Raad vindt kosten opening Verbinding acceptabel

Onlangs werd, dankzij vragen van GroenLinks, bekend dat het openingsfeestje van De Verbinding 40 duizend euro heeft gekost. Tijdens de raadsvergadering van deze week was dit voor GroenLinks fractievoorzitter De Roo reden om met een voorstel te komen om richtlijnen op te stellen voor de kosten van dergelijke evenementen, zodat de gemeenteraad kan bepalen wat hiervoor een redelijk bedrag is.

De verantwoordelijke wethouder, Hans Groen in ‘t Wout (CDA) was het hier niet mee eens, hij vond het opstellen van een richtlijn niet nodig, ook omdat dergelijke evenementen maar zeer weinig voorkomen. Het gebruik van gezond verstand is hier volgens hem voldoende. Het grootste deel van de raad sloot zich hier uiteindelijk bij aan, alleen Alphen Eén, SP en GroenLinks stemden voor deze motie.

Eerder: Openingsfeest tunnel kostte 40.000 euro

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.