Arti’s Tour de France

De Alphense harmonie Groot Arti sluit haar seizoen op 12 juni af met een heerlijke avond vol Franse muziek. Onder leiding van gastdirigent Dick Verhoef en met de solisten Laura ten Voorde (viool) en Rens van Renssen (accordeon) klinkt een programma van Jacques Brel tot Maurice Ravel in de kleine zaal van theater Castellum. De voorverkoop is nu gestart.

Franse muziek is prachtig en toch vaak een ondergeschoven kindje op concerten. Arti heeft plannen voor een concertreis naar Parijs in 2011 en natuurlijk begint de Tour de France binnenkort. Twee aanleidingen om een avond samen te stellen met zeer gevarieerde en boeiende Franse muziek. Violiste Laura ten Voorde soleert in ‘Danse Macabre’ van Saint Saens en in ‘Meditation’ van Massenet, accordeonist Rens van Renssen heeft de hoofdrol in de chanson ‘Sous le Ciel de Paris’. Arti brengt medleys van Jacques Brel en Edith Piaf, maar ook filmmuziek van ‘Les Uns et Les Autres’, de ‘Bolero’ van Ravel en de ‘Hongaarse Mars’ van Berlioz.

Het concert vindt plaats op 12 juni in de kleine zaal van theater Castellum aan het Rijnplein in Alphen a/d Rijn. De deuren gaan om 19.30 uur open, het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn tegen korting te bestellen via arti_alphen@hotmail.com of via Diana Boerefijn via 06-11481640. Meer informatie over Arti en het concert is te vinden op www.arti-alphen.nl.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.