zondag een natte dag

in het weekend bereikt komt er een storing over ons, op zaterdag toenemende kans op regen en zondag meer regen het blijf koel voor de tijd van het jaar.

Vrijdag begin met veel bewolking en kans op een buitje, in de middag klaart het op en hebben we weer aardig wat zon tussen de wolken door, de temperatuur zal rond de 16 graden gaan zitten bij een zwakke tot matige westen wind . de nacht is het onbewolkt en zakt de temperatuur naar ongeveer een graad of 4 ,

Zaterdag begin de dag met redelijk veel zon maar al snel ontstaan er wolken waar een bui uit kan gaan komen, de temperatuur zal rond de 17 graden gaan uit komen bij een matige zuidwesten wind, later op de dag / avond neemt de bewolking toe en gaat het in de nacht licht regenen wat later weer overgaat in hardere regen.

zondag begint de dag met veel bewolking waar aardig wat vocht uit kan gaan komen, het regen gebied gaat later over in buien de temperatuur zal rond de 15 graden gaan liggen bij een matige tot krachtige  noordwesten wind .

Maandag is het licht bewolkt en kunnen er nog wat kleine buitjes gaan vallen er gaat zich maandag / dinsdag een hogedrukgebied ontwikkelen die dan het wisselvallige weer op afstand gaat houden en krijgen we weer meer zon en hogere temperaturen.

groetjes Ronald

www.weerstationteraar.nl

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17