Reinders Alphen: Mythe 4-baans N207 doorgeprikt

Zaterdag viel in het AD te lezen dat de provincie Zuid-Holland toch echt niet van plan is om de N207 te verbreden, wat lokale politici als Gebel (VVD) en Vrugt (CDA) ook beweren. De verbreding die nu plaats gaat vinden betreft met name het (verder) aanleggen van busbanen. Een 4-baans auto(snel)weg naar de A4 zit er in elk geval de komende 9 jaar niet aan te komen.

Reden voor Reinder Koornstra om ook deze week nog een keer aandacht te besteden aan de N207, want het niet verbreden van de N207 betekent dat een heleboel andere plannen van onze gemeente een stuk minder haalbaar worden. Denk aan het aanleggen van een grote of een kleine bypass aan de westkant van Alphen, of het bouwen van woningen in de Gnephoek.

Reinder’s Alphen: Vierbaans N207 is geen mythe meer!

Alphen Stad FM: N207 wordt geen vierbaansweg (naar het AD linken kan niet, want die publiceren niks uit AD Groene Hart op het grote boze internet).

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.