Nieuwe editie Alphense Talkshop op 29 mei

De Alphense Talkshow gaat voor de derde keer plaatsvinden op 29 mei in het Culinair Café van het Theater Castellum. De zaal gaat open om 15.30 uur.

Opnieuw presenteren Miranda Nijboer en Kaj Elhorst, beiden journalist, een programma waarin Saskia Buitelaar en anderen een toelichting geven op “SamenLoop voor Hoop”. Daarnaast komen de uitgaansmogelijkheden voor Alphense jongeren tussen 14 en 16 jaar aan bod. Naast Jongerenraad en het jongste raadslid Paul Lyczak komen de jongeren zelf aan het woord. Als klap op de vuurpijl en afsluiting voor de zomer vindt er een debat plaats tussen het debatteam van het Scala College en drie jonge Alphense raadsleden.

De show eindigt om 17.00 uur waarna er tijd is om bij een drankje na te praten met elkaar..

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.