Nieuws over de brand aan de Kleiwerf

Hieronder een overzicht van artikelen over de brand aan de Kleiwerf van vannacht.

AD Groene Hart schrijft dat de brand vermoedelijk is aangestoken. De brandweer heeft een overzicht van de gebeurtenissen, samen met foto’s. Het was een forse brand, waarbij uiteindelijk 4 spuitauto’s werden ingezet om het vuur onder controle te krijgen.

Het Leidsch Dagblad heeft een uitgebreider artikel, waarin ook op de achtergrond wordt ingegaan. Op de plek waar brand is ontstaan lag al dagen een flinke stapel grofvuil, die vermoedelijk in brand is gestoken.

De technische recherche is inmiddels met haar onderzoek begonnen. Alles wijst op brandstichting. Buurtbewoners kunnen er op rekenen dat ze binnenkort worden ondervraagd. De politie onderzoekt ook in hoeverre de vuurzee in verband staat met de brand die op nieuwjaarsnacht woedde. Toen werd een hal van een huis aan de Langewerk in de fik gestoken met een vuurpijl. In dit huis woont overigens de man die volgens zijn buren voor zoveel overlast zorgt. Juist bij hem is nu voor de tweede keer in korte tijd brand ontstaan.

Leidsch Dagblad: Van ergernissen naar enorme vuurzee

Zie ook 112 Hollands Midden: Grote brand Kleiwerf, Alphen a/d Rijn

Eerder op Alphen.COM:

Ik heb een jaar of vijf geleden nog op een huurwoning daar gereageerd. Ik denk bijna dat ik blij ben dat we toen niet daar terecht zijn gekomen.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.