Traumahelikopter ingezet na aanrijding jongetje

Een 10-jarige jongen uit Alphen is op woensdag 7 december, omstreeks 12.25 uur, betrokken geweest bij een aanrijding op de kruising van de Conradstraat met het Hazeveld. De jongen is door een 47-jarige automobiliste uit Ter Aar geraakt toen hij met zijn step plotseling de weg overstak. De automobiliste kon niet meer tijdig remmen. De jongen raakte ernstig gewond. De traumahelikopter werd ingezet om ter plaatse hulp te verlenen. Hij is vervolgens per ambulance met spoedtransport overgebracht naar het Leids Universitair Medisch Centrum. De automobiliste is opgevangen op het politiebureau. De verkeersdienst van Politie Hollands Midden heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeluk, daaruit is gebleken dat het niet aan de snelheid van de automobiliste heeft gelegen. Met de 10-jarige jongen gaat het naar omstandigheden goed, zijn situatie is niet meer levensbedreigend.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.