Inbraak in woningen

Afgelopen weekend is ingebroken in vier woningen in Alphen. Vrijdagavond, 2 december, werden onder andere twee laptops weggenomen uit een woning aan de W.M. Offringalaan. Vermoedelijk betreft het hier een insluiping. In de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 december werd in een woning aan de Stationsstraat ingebroken. Daar werd, nadat een handtas met onder andere de autosleutel was weggenomen, geprobeerd de auto van de bewoners weg te nemen. Even voor 03.00 uur hoorde de bewoner twee personen bij zijn auto en zag dat de twee probeerden de auto te openen. De mannen gingen er vandoor toen de bewoner naar ze schreeuwde. De mannen wisten het huis binnen te komen door een bovenlicht te forceren. Later op de middag of de avond werd een woning aan de Oudshoornseweg bezocht door het dievengilde. Daar werd een deur geforceerd waarna er meerdere goederen zoals een televisie en een computer werden weggenomen. Zondag 4 december werden
uit een woning aan de Kotter sieraden ontvreemd. De inbreker(s) wist(en) via een raam binnen te komen.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.